Tieto-oppaat

Opaspalveluiden yhtenä olennaisena osana ovat yleistietoa tarjoavat verkkopalvelut, jotka tuovat lisäarvoa opaskokonaisuuteen. Tietoa on saatavilla ensiavusta ja tv-ohjelmista alkaen aina viimeisimpiin uutisiin. Jokainen tieto-oppaista on toteutettu alan ammattilaisten ja asiantuntijoiden kanssa.

Suomen Ensiapuopas

Ensiapu on ensiarvoisen tärkeä taito jokaiselle meistä ja hätätilanne saattaa osua kenen kohdalle tahansa. Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä toteutettu Ensiapuopas on helppokäyttöinen, jotta oikea tieto olisi tarvittaessa nopeasti saatavilla. Opas ohjeistaa selkeiden kuvien avulla yleisempien tapaturmien hoitoon ja hätäensiapuun.
Avaa Ensiapuopas | Lisätietoa Ensiapuoppaasta.

Suomen Internetopas

Mistä Internet todellisuudessa rakentuu ja mitä on kryptaus? Suomen Internetopas tarjoaa yleistietoa sekä historiaa Internetin maailmasta kiinnostuneille. Jokaisen Internetin käyttäjän tulisi myös tuntea Netiketti — Internetin eettiset säännöt, jotta surffailu tiedon valtameressä olisi kaikille mukavaa ja harmitonta. Internetoppaan sanasto auttaa ymmärtämään Internetissä käytettävää termistöä.
Avaa Internetopas | Lisätietoa Internetoppaasta.

Suomen Lakiopas

Lakiasioihin keskittynyt Suomen Lakiopas opastaa esimerkiksi perintöoikeuteen tai avioliittoon liittyvissä ongelmissa. Opas tarjoaa runsaasti alan asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä tuotettua lakitietoa helposti ymmärrettävässä muodossa. Lakiopas sisältää myös kätevät yleisimpiin lakiasioihin liittyvät asiakirjamallit, kuten kauppakirjat ja testamenttipohjat. Asiakirjamalleja saa tulostaa ja muokata.
Avaa Lakiopas | Lisätietoa Lakioppaasta.

Suomen TV-opas

Television ystävälle suunnattu TV-opas sisältää kahdenkymmenen eri kanavan ohjelmatiedot ja viikon elokuvaesittelyt. Ohjelmahaun avulla edellisviikon kiva sarja löytyy vaikka nimi olisikin hukassa. Oppaan asetuksissa voi käydä valitsemassa oppaalle mieleisensä, vaikkapa urheiluhenkisen ulkoasun.
Avaa TV-opas | Lisätietoa TV-oppaasta.

Tuottajat

Opasmedia tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden toteuttaa laadukas, valtakunnallinen palvelu oppaan muodossa.

Opaskokonaisuus tarjoaa kattavat ratkaisut tarkkaan kohdennetun ja tehokkaan markkinoinnin toteuttamiseksi oikealle kohderyhmälle.

Lue lisää ja ryhdy yhteistyökumppaniksi.